Des de Catalònia Fundació Creactiva creiem que l’art no té fronteres ni límits. Ens agradaria que ho poguéssiu comprovar personalment visitant una exposició que hem preparat a la Casa de Cultura.

Les persones de Catalònia us faran de guia durant una exposició molt interactiva en la que podeu tenir una part molt activa tant si sou grans com petits.

En una primera part, trobareu una exposició de 4 quadres, a priori convencionals, darrera de cada qual es revel.la l’artista que l’ha fet. Segur que us canvia la percepció amb que mireu els quadres!

A continuació, un taller us reptarà a dibuixar la meitat de la vostra cara guiant-vos amb el vostre reflex del mirall. Això ens ensenyarà que no tothom té les mateixes capacitats però totes les visions d’un mateix són vàlides.

També podreu ajudar a fer una obra col·laborat iva que representi la diversitat i la inclusivitat de l’art. Un llenç gegant ens convidarà a pintar, dibuixar o escriure algun missatge.

I finalment, us convidem a que us submergiu a través de la imatge i el so en un dels nostres tallers d’art.

Estarem a la Casa de Cultura de Sant Cugat dels dia 15 de desembre al 25 de gener, de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 16 a 18h.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]