Activitats que sumen

Mantenir-nos alegres i actius és primordial per fer front a aquesta situació.

 

Sempre vam tenir clar que la prioritat havia de ser la salut dels nostres usuaris i treballador, s’han posat tots els esforços, recursos i el personal per fer-ho possible.
Les nostres activitats tal com les coneixíem fins al primer dia de confinament es van haver d’adaptar i a estat així fins a dia d’ara, ja que la situació i les necessitats per unitats i centres són diferents i han anat canviant constantment.
L’esforç dels equips ha estat incansable, la creativitat sempre ha estat una insígnia a Catalònia, i durant la pandèmia, també.
Cada unitat compta amb un coordinador, que juntament amb els monitors segueixen esforçant-se dia a dia i fen tot el possible per dinamitzar els centres i fer aquest confinament el més portable possible.
També les persones que formen part de l’equip d’àrees d’activitats, que presta serveis a tots els centres de la Fundació i de normal es van movent, s’han assignat a diferents unitats i centres, de forma fixa per disminuir els rics de contagis.
Malgrat les grans dificultats que tenim, intentem que cada dia sigui el més ‘normalitzat’, tot procurant que cada grup segueixi el més actiu possible, sortint als jardins, fent activitats al centre, creant noves dinàmiques, etc.
Algunes de les activitats que estem fent són:
Passejades, Treballs manuals, Jocs de taula, Ball, Comunicació, Música, Futbol, Ioga, Beisbol, psicomotricitat i un llarg etc…
Mirem de somriure el màxim possible!!
IMG-20200327-WA0064