QUI SOM

SERVEIS, INSTAL·LACIONS
I ACTIVITATS

Catalònia Fundació Creactiva inclou dues entitats sense ànim de lucre; la Fundació Privada Pro Persones amb Discapacitat intel·lectual Catalònia i la Fundació Privada Sant Jordi de Catalònia, encaminades a l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, trastorns mentals i/o risc d’exclusió social. Aquesta atenció es realitza a través de la gestió de centres i serveis. Actualment, comptem amb 19 centres, entre residències, llars residències, tallers ocupacionals i centre especial de treball. Comptem amb més de 1000 places d’atenció i una plantilla de més de 800 professionals.

0
CENTRES
0
PROFESSIONALS
0
PERSONES ATESES
0
ANYS D'EXPERIÈNCIES

TRANSPARÈNCIA

Catalònia Fundació Creactiva finança els seus serveis i equipaments principalment a través de la gestió en modalitat de concert amb el Dept. de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya i el procés de producció del CET, juntament amb les corresponents subvencions anuals del Dept. d’Empresa. També rep aportacions d’altres associacions així com donacions de particulars i empreses.

Fundació Privada pro Persones amb Discapacitat Intel·lectual Catalònia, creada l’any 1988. Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya l’any 1997.

Fundació Privada Sant Jordi de Catalònia. Creada l’any 1997 amb la finalitat de promoure i fomentar l’educació, oferir el servei de tutela, formació professional, ocupació i atenció sòciocultural de les persones amb discapacitat intel·lectual. D’altra banda, pretén crear i administrar tot tipus de centres i serveis destinats a l’atenció i promoció dels drets de les persones amb discapacitat.

LA NOSTRA MISSIÓ

Donar un servei que satisfaci les necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual, trastorn de conducta o risc d’exclusió, al llarg de les seves vides als nostres centres i serveis fent-los sostenibles en el temps. El Model d’Atenció: Centrat en la persona, Actiu, Obert i Inclusiu. Apostem, per la individualització en el tracte, la participació, transversalitat i formació contínua, per apoderar i donar directrius estratègiques a tot el personal de Catalònia Fundació Creactiva. Treballar pel seu reconeixement, per la seva inclusió, provocar la consciència social, donar protagonisme i oferir oportunitats a tothom. Millorar la seva vida tenint en compte els aspectes orgànics i de salut; els elements emocionals, psicològics i d’atenció a la conducta; on s’aborden els aspectes socialitzadors, d’integració i inclusius mitjançant un “Model d’Atenció Integral, Bio-Psicosocial i Ètic”.

.

LA NOSTRA VISIÓ

Seguim el camí cap a la inclusió, avançant cap a l’autonomia dels nois i noies que estan amb nosaltres i la responsabilitat de seguir donant un servei sostenible en el temps. Tenim una força més poderosa que el vapor, l’electricitat i l’energia atòmica: La Voluntat, l’Entusiasme i l’Actitud. Res per ells, sense ells.

FILOSOFIA I VALORS CORPORATIUS

Els nostres VALORS: Creativitat, compromís, vanguàrdia, responsabilitat i passió. El nostre compromís exigeix el compliment del Pla de Treball i Objectius anuals amb una línia de rigor i professionalitat en la cura i gestió com a proveïdor social en el sector de persones. Aposta per un model d’atenció inclusiu, personalitzat i actiu. La posició de l’òrgan de govern, Consell Plenari, també és essencial: marcar línies i criteris d’empresa en aquesta època de canvi estratègic i al mateix temps, donar un marge ampli d’autonomia als professionals. L’execució del pressupost ha de garantir la sostenibilitat de l’entitat.

La professionalització de l’entitat.

El Model d’Atenció.

La contractació de persones amb DI.

Certificació ISO 9001: 2000 i procés EFQM.

L’adaptació de les instal·lacions i estructures.

Comissió d’Ètica amb el Codi de Pautes i Conductes.

El pla de formació de la Fundació, que és garantia de futur.

D’altra banda, des de Catalònia Fundació Creactiva s’assegura la protecció de dades de caràcter personal d’usuaris i famílies, així com dels treballadors d’acord amb la Llei Org. 15/1999 de 13/12. I així, Catalònia participa en el CODI TIPUS de la Unió Catalana d’Hospitals.

L’ORGANITZACIÓ

Podeu visualitzar les memòries als diferents enllaços

Memòria 2020 Catalònia Fundació Creactiva

Memòria 2018 Catalònia Fundació Creactiva