Visita de l'Alcalde de Vilassar de Dalt als centres del Maresme del Grup Catalònia

14 de maig de 2015

 

Aquest dimecres el Il·lm. Sr. Xavier Godàs, Alcalde de Vilassar de Dalt i la Sra. Mª Lluïsa Ruhí, Regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, han visitat els centres de l’àrea del Maresme del Grup Catalònia.

 

A l’inici, Chantal Blanco, directora del centre, ha donat la benvinguda als visitants i els ha mostrat diferents vídeos com Dreams i Fills del sol, que representen la feina diària del centre.

 

Durant la visita als centres, l'alcalde s’ha interessat per la tasca de l' hort que duen a terme els nois del centre de Torremar. També, s’ha emportat una grata sensació quan ha visitat els pisos Can Roura i Mª Antònia de Besora. Finalment, han visitat el nou equipament, encara en obres, on s’instal·larà el taller Adolf Goday.

 

En acabar la visita, el Sr. Xavier Godàs i la Sra. Mª Lluïsa Ruhí han agraït al Grup Catalònia la feina que duen a terme i les ganes i il·lusió amb què es mostra i col·labora amb el poble i han rebut en agraïment unes caixes amb productes de l’hort collits pels nois del centre.