S’apropa l’obertura de la Llar Residència Aspasur Valldoreix

13 de maig de 2015

 

La Llar Residència Aspasur Valldoreix del Grup Catalònia posarà en funcionament molt properament 12 places concertades per a persones amb discapacitat intel·lectual, tal com ha anunciat aquest dimecres la Sra. Neus Munté, Hble. Consellera de Benestar Social i Família, en un acte d’inauguració que ha comptat amb la presència, així mateix, de la Sra. Mercè Conesa,  Il.lma. Alcaldessa de Sant Cugat del Vallès.

 

A l’esdeveniment hi han assistit també la Sra. Carmela Fortuny, Secretària de la SISPAP; la Sra. Susanna Pellicer, Tinent d´Alcalde de Sant Cugat del Vallès; el Sr. Josep Puig, President de l'EMD Valldoreix; el Sr. Vicente Conca, President del Grup Catalònia; el Dr. Joaquim Serrahima, Director General del Grup Catalònia; el Sr. Josep Fuguet, President Adjunt del Grup Catalònia; el Sr. Antoni Santacreu, membre del Patronat del Grup Catalònia i la Sra. Maite Forteza, membre del Patronat del Grup Catalònia.

 

La Llar Residència Aspasur Valldoreix té com a objectiu proporcionar una atenció global i integral a les persones ateses, en règim d’acolliment residencial, oferint-los un entorn normalitzador i promovent-ne al màxim possible l’autonomia personal. En concret, consta de dues llars residències de 12 places cadascuna en un edifici de tres plantes que comparteix amb el Centre Ocupacional Aspasur Valldoreix.

 

L’objectiu d’aquest servei és facilitar als usuaris un entorn substitutori de la llar, adequat i  adaptat a les necessitats d’assistència i atenent en tot moment les necessitats individualitzades d'habilitació i també les necessitats terapèutiques de la persona atesa.

 

Les Llars Aspasur Valldoreix estan dissenyades, doncs, per donar atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i amb necessitat de suport intermitent, limitat, extens i generalitzat, amb o sense trastorn de conducta.