Inaugurat el nou local del centre ocupacional Adolf Goday a Vilassar de Dalt

El Grup Catalònia ha obert les portes, aquest dimarts 9 de febrer, del nou local del centre ocupacional Adolf Goday a la població de Vilassar de Dalt, al Maresme. La inauguració d’aquest equipament es tradueix en la ampliació de l’oferta global del Grup Catalònia en 24 places.

 

Vilassar de Dalt compta des d’aquest dimarts 9 de febrer amb nou local d’atenció ocupacional. Es tracta d’una reforma i ampliació del centre Adolf Goday del Grup Catalònia, que fa possible la creació de 24 noves places que contribueixen a la resposta global i integradora cap a les necessitats individuals i concretes de les persones amb discapacitat intel·lectual.

 

L’acte va comptar, per part de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, amb la presència de l’alcalde Sr. Xavier Godàs i Pérez i de la regidora d’Atenció Social, Salut Pública i Educació Sra. Maria Lluïsa Ruhí i Planas, que van destacar la contribució a la societat que fan les persones amb discapacitat intel·lectual.

 

Per part del Grup Catalònia, l’esdeveniment va comptar amb la presència del Director general, el Dr. Joaquim Serrahima i Viladevall i la Directora de l’Àrea Maresme del Grup, la Sra. Chantal Blanco, que es va referir al nou espai com un centre que ofereix la possibilitat d’acollir-hi moltes activitats i que feia temps que es perfilava necessari. Així mateix, a l’acte hi van assistir els patrons del Grup el Sr. Andreu Corominas i  Sra. Àngels Armengol, que en el seu discurs final va voler agrair el suport i l’escalf de la vila envers els usuaris que faran ús del nou centre ocupacional Adolf Goday.

 

A través de diferents serveis ubicats a Vilassar de Dalt, l'Institut Torremar, la llar residència Can Roure, la llar residència M. Antònia Besora i ara també el Centre ocupacional Adolf Goday, el Grup Catalònia ofereix una resposta global i integradora a les necessitats individuals i concretes d'aquestes persones, sigui quin sigui el seu grau de discapacitat intel·lectual o malaltia mental afegida, per garantir-los una bona qualitat de vida.