Inauguració oficial del Centre Sant Medir

Ahir, dimarts 11 de juliol, es va celebrar l'acte d'inauguració oficial del Centre Sant Medir. Inauguració que ha sigut possible gràcies a la cessió, per part de la Diputació de Barcelona, d'una part del recinte Flor de Maig.


A les 17 hores arribava a les instal·lacions Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona. Després de les salutacions, Conesa i el Dr. Serrahima, Director General de Catalònia Fundació Creactiva, comentaven sobre un plànol la localització dels diferents espais de la fundació.


Tot seguit arribava l'hora de pujar al trenet per fer un recorregut visual per totes les instal·lacions amb el Centre Sant Medir com a última parada. Una visita guiada pel nou centre va culminar a la zona de la piscina, on un gran grup d'usuaris i familiars esperaven les paraules de tancament de l'acte oficial.


Mercè Conesa va recalcar la importància de la col·laboració entre l'Administració i les entitats socials per tal de garantir el dret de totes les persones de viure amb dignitat, impulsant les seves capacitats independentment de quina sigui la seva condició.


En acabar les intervencions, l'acte va concloure al voltant de taules repletes de pica-pica, begudes, somriures i xerrades entre usuaris, familiars, responsables de la fundació i representants de l'Administració.


Moltes gràcies a tots els assistents i a tots els que han fet possible aquesta nova obertura!