Èxit de l’espectacle “Somni d’una nit d‘estiu”

Aquest dijous 16 de juliol l’Àrea de Creativitat del Grup Catalònia ha estrenat l’espectacle “Somni d’una nit d’estiu”, protagonitzada pels actors del Grup Catalònia als Jardins de Flor de Maig.


Durant 12 mesos, els nois i noies del Grup Catalònia n’han treballat conjuntament amb Jazmine Olave i Nines Lafuente la part teatral i la interpretació, amb l’objectiu i la il·lusió que l’obra esdevingués un èxit. I hom podria dir que la fita s’ha assolit, sí. La música, que sonava en directe amb la col·laboració d’alguns músics del Grup Catalònia,  ha estat composada i dirigida per Rafa Rodríguez. Pel que fa a la creació de l’escenografia i del vestuari, han estat dissenyats pels nois i noies del Canigó sota la coordinació de Jana Agulló; gràcies a la seva feina l’escenari ha pres vida, en harmonia amb els actors i amb la melodia.

 

En resum, el públic assistent ha pogut gaudir d’una nit d’estiu màgica gràcies a les ganes i l’esfoç que han posat  tots els nois i noies del Grup Catalònia, fent que l’estrena d’aquesta obra fos un èxit rotund!