El Grup Catalònia rep l'acreditació ISO 9001:2008 en gestió de la qualitat

El passat dimecres 4 de novembre, a l'auditori de les instal·lacions que el Grup Catalònia té a Flor de Maig a Cerdanyola del Vallès, el Sr. Lars-Appel en representació de l'empresa DNV GL Iberia va lliurar al Sr. Vicente Conca, president del Grup Catalònia, la Certificació original ISO 9001- 2008, que determina els requisits per a un sistema de gestió de la qualitat dels serveis.

 

Aquesta certificació permet demostrar, doncs, l’interès del Grup Catalònia per aconseguir la satisfacció de tots els seus usuaris i proveïdors, així com el seu compromís per millorar de manera contínua, assolint l’eficàcia i l’excel·lència en tots els seus serveis prestats.

 

Va obrir l'acte el Dr. Joaquim Serrahima, Director General del Grup Catalònia,  donant la benvinguda a tots els presents i agraint a tothom -monitors, tècnics-directors, membres del patronat  i en especial al grup promotor- la tasca desenvolupada per tal de ser mereixedors de tan reconeguda certificació.

 

El Sr. Pau Negre, director de Comptec, i la Sra. Cristina Gascón, en tant que líder del procés, van comunicar als assistents la seva admiració per la tasca que es porta a terme dins del Grup  i van agrair l'oportunitat d'haver pogut facilitar les eines per tal que a patir d'ara es faci d'una manera més metòdica i unificada.

 

Seguidament, el Sr. Vicente Conca, president del Grup Catalònia, va fer una valoració de l'aplicació d'aquest sistema de qualitat i va posar de relleu l'avantatge que significa treballar amb aquesta metodologia, que aporta objectivitat i fa que els resultats siguin mesurables i, en conseqüència, millorables.

 

En darrer lloc, el Sr. Lars Apple, representant de l'empresa certificadora, va manifestar que la qualitat rau en les persones i que la ISO és només, al capdavall, un instrument per acreditar la feina ben feta.

 

L'acte es va acabar amb el lliurament de l'acreditació, l'encaixada de mans per part dels representants de les institucions i un brindis de celebració.