El Dr. Chafik de l’Aràbia Saudí i el Dr. De Benito visiten les instal·lacions del Grup Catalònia

Aquest dilluns el Dr. Shafik de l' Aràbia Saudí i el Dr. De Benito han visitat les instal·lacions de Flor de Maig i la Institució Montserrat Montero del Grup Catalònia. A la visita els han acompanyat el Dr. Serrahima, director general del Grup Catalònia, i un grup de directius i tècnics dels diferents centres i serveis.


El motiu de la visita rau en l’ interès del Dr. Shafik per posar en funcionament un centre “modèlic” per a l’atenció de persones amb autisme, TDH i Discapacitat Intel·lectual al seu país. El Grup Catalònia podria participar en aquest projecte aportant l’experiència del Dr. Lao, conjuntament amb la d’altres tècnics, i sobretot oferint l’exemple del model d’atenció que existeix a l’organització.

 

El Dr. Lao és metge impulsor de la recerca d’innovacions i avenços per al tractament genètic de l’autisme, TDH i especialista en Genètica Clínica a Genomic Genetics. La seva teoria es basa en la necessitat d’afrontar els trastorns del neurodesenvolupament partint de l’anàlisi genòmica, d’una manera individual, ja que no tots els casos poden ser tractats de la mateixa manera. El Dr. Lao proposa dissenyar estratègies de recuperació efectives i segures que garanteixin una millor qualitat de vida, no només al malalt sinó també a la família.