Cadena humana pel 40è Aniversari de la IMM

Aquest dimecres el Grup Catalònia ha iniciat la commemoració del 40è Aniversari de la Institució Montserrat Montero, que consta d’un programa de tres actes que s’allarguen fins a mitjans de setembre.


El primer d’aquests ha consistit en la materialització d’una cadena humana, configurada pels usuaris del Grup Catalònia i fotografiada des del cel. De nou, hem volgut posar la creativitat i el treball en equip al servei d’una festa col·lectiva en què queda demostrat, un cop més, que les persones amb discapacitat intel·lectual es marquen fites i assoleixen objectius. Es poden realitzar i es realitzen, en definitiva.


Un cop culminada amb èxit la cadena humana, el grup Rock.cat va amenitzar la tarda mentre els assistents, prop de 600 persones, van poder gaudir d’un aperitiu a les instal·lacions de la Institució Montserrat Montero. Se'n pot veure un recull d'imatges en un àlbum fotogràfic del Facebook del Grup Catalònia.


La commemoració del 40è Aniversari d’aquest centre, que és el predecessor institucional del Grup Catalònia, continuarà el proper dimecres 01 de juny a les instal·lacions de Flor de Maig a partir de les 10:30 i culminarà el 17 de setembre amb la inauguració de l’Edifici “A” i l’actuació dels Castellers de Sant Cugat del Vallès, entre d’altres.