Notícies

Amb el lema "Reflexionar ens ajuda a millorar", Catalònia Fundació Creactiva inaugura avui la Setmana de l'Ètica i ho fa amb aquest vídeo sobre la importància de tenir en compte la dignitat de la persona. (Fes clic aquí per veure'l)


Al llarg de la setmana es duran a terme diferents activitats a les instal·lacions de Flor de Maig per a reflexionar sobre aquest tema tan important.

Ahir, dimarts 11 de juliol, es va celebrar l'acte d'inauguració oficial del Centre Sant Medir. Inauguració que ha sigut possible gràcies a la cessió, per part de la Diputació de Barcelona, d'una part del recinte Flor de Maig.


A les 17 hores arribava a les instal·lacions Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona. Després de les salutacions, Conesa i el Dr. Serrahima, Director General de Catalònia Fundació Creactiva, comentaven sobre un plànol la localització dels diferents espais de la fundació.


Avui comença una nova etapa. Música en directe, bon ambient, piscolabis i una pila de sorpreses més que ens han descobert el Sr. Conca, President del Patronat i el Dr. Joaquim Serrahima, Director de la Fundació.


La periodista Cristina Puig ha dinamitzat aquest acte en què hem descobert la nova imatge de Catalònia Fundació Creactiva i l'Inquiet, el personatge que ens acompanyarà a partir d'ara.

 

Podeu visitar la nova pàgina web de la fundació: www.cataloniafundacio.cat

L'edició 27 del butlletí "Coses del Grup" recull les diferents activitats que s'han dut a terme a l'entitat durant els últims mesos i inclou també la guia de formació contínua per a l'equip de Grup Catalònia. Feu clic per llegir-lo.

L’Equip d’hoquei Junior FC - Catalònia es va estrenar en la puntuació de la Lliga BBVA Hoquei Plus el passat 11 de març. 

 

En finalitzar el partit contra el Club Egara – Fupar el marcador mostrava un 8-3 a favor dels nostres jugadors. La felicitat de la victòria es fa patent en la imatge però el més important, el treball en equip, es reforça en l’esforç constant d’aquests esportistes en el seu del dia a dia.

 

Enhorabona equip!

Un grup d'usuaris del Grup Catalònia és protagonista del programa TRIA 33 que TV3 ha emès recentment, en què fa un seguiment d'Apropa Cultura.


Amb el lema “cultura sense barreres” com a targeta de presentació, el projecte Apropa Cultura fa accessible la cultura a tothom. Des de ja fa 10 anys treballa perquè les persones més vulnerables i en risc d’exclusió social tinguin accés a tota mena d’esdeveniments culturals.

 

L'edició 26 del butlletí "Coses del Grup" repassa les activitats, vivències i històries que s’han viscut a l’entitat durant els darrers mesos. Feu click per llegir-lo.

El Nadal ve acompanyat de pensaments d'amor, fraternitat i solidaritat amb els que construïm noves il·lusions de futur.

 

En aquestes dates tan senyalades és necessari reflexionar sobre les bones accions que hem fet durant l’any i les coses que podem millorar. Nosaltres valorem tot allò que hem fet entre tots i per això us donem les gràcies.

 

Des del Grup Catalònia us volem desitjar que gaudiu d'aquestes Festes amb la família i els amics. Bon Nadal!

L'edició 25 del butlletí "Coses del Grup" reviu l'actualitat i el dia a dia de la fundació, fent especial èmfasi en els actes de celebració del 40è Aniversari de la Institució Montserrat Montero. Feu click per llegir-lo.

Pàgines

Subscriure a Notícies