Presentació

ACET Sant MartíAl CET Sant Martí neix el 1995 basant-se en dues activitats productives: jardineria i fusteria. Al llarg dels anys ha anat creixent amb la finalitat d’adaptar-se al sector i poder crear nous serveis per donar llocs de treball a persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental. Actualment té 80 treballadors amb discapacitat, dividits en diferents brigades de treball de Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Vilassar de Dalt.

 

L’any 2009 es va viure una forta reconversió del CET amb la creació de noves seccions productives: pintura, serveis generals (bugaderia-rober i neteja), serveis administratius i recepció, amb l’increment de contractacions per a discapacitats.

 

La finalitat rau en crear un projecte estable, mantenint els llocs de treball i creixent per poder prestar més serveis. Els professionals del  CET treballen en equip amb el suport de monitors que supervisen la seva activitat laboral i, alhora, amb un equip psicopedagògic format per un psicòleg i un treballador social que dissenyen totes aquelles activitats que configuren les USAP’s (Unitat de Suport a l'Activitat Professional). Són activitats que complementen la formació d’àmbit laboral, social i de promoció personal.

 

Objectiu del CET Sant Martí

L’objectiu del CET Sant Martí és integrar persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental al món laboral. Reben el suport de monitors i d’un equip psicopedagògic que complementa la seva formació laboral i social. Elaboren programes individuals d’ajustament al seu lloc de feina i realitzen el seguiment del treballador amb la realització de tutories, definint els objectius per completar la seva formació.

Català