Inici

El Grup Catalònia presta una assistència integral a les persones amb discapacitat intel•lectual, sigui quin sigui el seu nivell d'afectació i amb l'objectiu de proporcionar-los integració, socialització i qualitat de vida.

Català

Notícies

Ahir, dimarts 11 de juliol, es va celebrar l'acte d'inauguració oficial del Centre Sant Medir. Inauguració que ha sigut possible gràcies a la cessió, per part de la Diputació de Barcelona, d'una part del recinte Flor de Maig.


A les 17 hores arribava a les instal·lacions Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona. Després de les salutacions, Conesa i el Dr. Serrahima, Director General de Catalònia Fundació Creactiva, comentaven sobre un plànol la localització dels diferents espais de la fundació.


Avui comença una nova etapa. Música en directe, bon ambient, piscolabis i una pila de sorpreses més que ens han descobert el Sr. Conca, President del Patronat i el Dr. Joaquim Serrahima, Director de la Fundació.


La periodista Cristina Puig ha dinamitzat aquest acte en què hem descobert la nova imatge de Catalònia Fundació Creactiva i l'Inquiet, el personatge que ens acompanyarà a partir d'ara.

 

Podeu visitar la nova pàgina web de la fundació: www.cataloniafundacio.cat

L'edició 27 del butlletí "Coses del Grup" recull les diferents activitats que s'han dut a terme a l'entitat durant els últims mesos i inclou també la guia de formació contínua per a l'equip de Grup Catalònia. Feu clic per llegir-lo.

L’Equip d’hoquei Junior FC - Catalònia es va estrenar en la puntuació de la Lliga BBVA Hoquei Plus el passat 11 de març. 

 

En finalitzar el partit contra el Club Egara – Fupar el marcador mostrava un 8-3 a favor dels nostres jugadors. La felicitat de la victòria es fa patent en la imatge però el més important, el treball en equip, es reforça en l’esforç constant d’aquests esportistes en el seu del dia a dia.

 

Enhorabona equip!

Pàgines

Subscriure a Notícies